Mentaltræning

Hvad går det ud på?

.

Mentaltræning er brugt af mange topatleter, men kan bestemt også give stor effekt til dig, som ønsker at

  • forandre en vane,
  • ændre en overbevisning,
  • præstere bedre på jobbet, i relationer eller i sportens verden

Mentaltræning skaber forandringer uanset om du er motionist eller topatlet på job eller i fritiden.

Når du lytter til mentaltræning, understøtter du din proces og vej til forandringer. Du skaber nærmest en genvej til målet, da hjernen tror, du allerede er i succesen, når du mentaltræner.

Efter en samtale laver jeg en personlig lydfil, som hjælper dig til at forestille dig, at du er i successen. Din hjerne tror, at du oplever successen og overspiller gamle tankemønstre. Når du lytter til lydfilen skaber du nye og bedre tankemønstre og vaner. Dit selvværd bliver styrket og du har troen på, at dine udfordringer er forandret.

Med samtalen får du udvidet din bevidsthed og får tydeliggjort, hvordan du ønsker at præstere og hvordan du kommer derhen. Måske er der et par overbevisninger, som har forhindret dig i at tro på, at du kan skabe disse forandringer. Dem tager vi selvfølgelig hånd om. 

Samtalen og lydfilen er din vej til at skabe forandringer.

Mentaltræningens hvordan

.

Afslappet lytning

Mentaltræning foregår i en afslappet tilstand – stadiet lige inden du sover. Her er der slukket for dit kritiske filter, og du vil derfor være i en optimal tilstand for at ændre din vanetænkning.

Gode sætninger

Lydfilen med mentaltræningen vil efter afspænding indeholde suggestioner = gode sætninger til dig. Sætningerne skaber nye neuronspor (tankemønstre for dig). Indholdet er designet på en måde hvor det, som du ønsker skal ske for dig, bliver nemt og ligetil.

Jo mere du træner, jo større bliver dine nye spor, og du når nemmere dine mål.  Du fodrer nærmest hjernen med de gode situationer, som du ønsker at skabe for dig selv. Vi “leger”, at du allerede er i din ønskede tilstand, og du vil opleve, at den dag du i virkeligheden kommer til situationen, ved du lige præcis, hvad du skal gøre. Derfor bliver det nemt i stedet for fremmed og nyt.

personlig lydfil

Personlig eller generel lydfil?

En personlig lydfil er designet præcis til dig. Skabt udfra dine ønsker og udfordringer. Filen laver jeg når vi har talt sammen.

En generel lydfil lavet af mig til forskellige udfordringer.

F.eks kan du vælge filen MERE GLÆDE I HVERDAGEN

Se flere muligheder for generelle lydfiler her

JA TAk jeg vil gerne have en lydfil

Andre har haft glæde af mentaltræning til at