Mental styrke og fokus på golfbanen

Styrk dit Golfspil fra sofaen

Foredraget om fokus på golfbanen skaber ny viden, giver tips og tricks til golfspilleren, som indimellem mister koncentrationen, taber hovedet eller på anden vis ikke altid får bolden til at lande, hvor han ønsker.

Mia fortæller på sjov og humoristisk vis, hvordan du som golfspiller kan få bedre oplevelser på golfbanen. Ved simple tricks kan du lære at håndtere dine tanker, så de arbejder for dig og ikke mod dig.

Måske kender du det med at tænke: “Bare jeg nu ikke slår i bunkeren. Det er det værste sted.”

Imens tanken om bunkeren optager dig, sender du bolden afsted uden at have fokuseret på, hvor du egentlig ønsker, at bolden skal lande. Senere går du fra hullet har brugt ALT for mange slag, siden tanken om bunkeren kom forbi….

I foredraget om mentaltræning til golf fortæller Mia, hvordan du nemt kan lære at lade de uhensigtsmæssige tanker passere og i stedet skabe fokus på det vigtigste.

Måske har den forstyrrende tanke resulteret i, at du også er blevet sur og frustreret. Du har måske en vanereaktion, som gør, at du kritiserer dig selv og er mere optaget af at være sur end at spille bolden ud af bunkeren. Frustrationen overskygger pludselig spillet og står i vejen for både godt spil og gode oplevelser.

Undervejs i foredraget fortæller Mia om mentaltræning og dens kraftfulde virkemidler. Du får eksempler på, hvordan mentaltræning har ændret andre golfspilleres vanetænkning. Du får lov at lytte til lydfiler, der f.eks styrker fokus og koncentration. Lydfiler med mentaltræning hjælper med at håndtere de forstyrrelser , som kan spænde ben for den gode oplevelse. En lydfil ændrer dine tankemønstre i den retning, som du ønsker. F.eks kunne en lydfil handle om at bevare det gode humør og holde fokus, når nu din bold ligger i bunkeren. Her vil lydfilen arbejde med din vanetækning og erstatte den med bedre tanker og dermed handlinger. 

Eller hvem kender ikke det med at strege hul 18 efter uovertruffen spil hele runden……! Mentaltræning, bevidsthed og en koncentreret indsats med at ændre vaner er vejen til gode oplevelser på golfbanen. Golfmentaltræning er vejen til bedre oplevelser og resultater på golfbanen.

Uanset om du er nybegynder eller næsten professionel vil du have glæde af foredraget og dets tips. Du vil helt sikkert komme hjem med en fornyet tanke om dig selv og dine oplevelser på golfbanen.

Vil du allerede igang med at håndtere dine egne udfordringer, kan jeg varmt anbefale en samtale og en personlig lydfil.  

mentaltræning til golf

Spil godt golf uanset vejret

Få mentalstyrke til at skabe gode oplevelser og præstationer du er tilfreds med hver gang.

Kort video om foredraget

skal Du og dine klubkammerater have mere mental styrke ?

Skriv eller ring til mig angående et foredrag eller en workshop.

Et foredrag som skaber forandringer på golfbanen.

En workshop er en lille kursusdag, hvor en gruppe på 6-12 golfspillere i løbet af 4 timer får kortlagt deres udfordringer og får redskaber til at håndtere disse. Samtidig lærer du, hvordan du kan holde fokus på golfbanen og om mentaltræning og dens effekter.  

En workshop der giver mental styrke og bevidstgørelse.