SKAB FORANDRINGER  med MENTALTRÆNING til GOLF.

Se her: 3 trin

mentaltræning på golfbanen giver gode oplevelser

Mentaltræning til golf har skabt store forandringer for mange golfspillere.

Læs her

Alle skulle prøve mentaltræning. Det er helt vildt som det kan forandre verden.

Jeg tror, virkelig at mentaltræning kan rykke det mellem ørene. Jeg har fået mere ro i mit spil.

Mentaltræning har skærpet mit fokus. Nu kan jeg sortere i gode og dårlige tanker.

Det er nemt nu. Man skal bare se igennem de dårlige tanker.

Udtryk hørt hos Mia

Mia har forvandlet mine oplevelser på golfbanen

Efter at Mia har lært mig at bevare mit gode humor på golfbanen, glæder jeg mig nu til at spille golf hver gang. Jeg kan nu holde fokus på at slå gode slag og lader ikke tanker forstyrre mig hvis noget går galt. Jeg har fået selvtilliden tilbage og har ikke mødt surheden, siden jeg snakkede med Mia første gang!

I efteråret har jeg været på golftur til Spanien. Jeg begyndte at anvende den lydfil med mentaltræning, Mia har lavet. Mine resultater var 29, 28, 26,24 og 41  points.

Tidligere ville jeg være blevet sur og frustreret, hvis jeg ikke kunne få mit spil til at fungere og ikke scorede “nok” point. Faktisk ville jeg tidligere have undladt at spille den sidste runde, da de forrige havde været så ringe.

Jens / Golfspiller 76 år

Om foredraget: Styr(k) dine tanker

“Spændende foredrag.Tror godt man kan lære at flytte fokus og blive positivt stemt”

“Det giver stof til eftertanke. Spændt på at komme igang med at fokusere på det rigtige”

“Det var et rigtig givtig kursus. Da jeg sad med lukkede øjne, følte jeg mig henledt til hul 3, hvor jeg svævede over banen, alle mine slag var meget koncentrerede. Jeg fik ikke et resultat i point, men spillet gled som jeg ønskede. Ingen toppede bolde, eller bunkerslag.

Jeg erfarede, at jeg havde siddet i min egen verden, uden at observere, at der var 50 mennesker omkring mig.

Det var en fantastisk oplevelse, som jeg bruger hver gang jeg er på golfbanen.

Efter kurset har jeg fået mere stabilitet i spillet.”.

Birgit/ Golfspiller 48 år