stressfri 

3-5 samtaler

Stresshåndterings forløb

Et stresshåndteringsforløb hos mig lærer dig at håndtere dine tanker, skabe overblik og fokus på det, som er det vigtige og rigtige for dig. Dermed får du energi til at være dig.

Signalerne er mange og forskellige for, hvornår livet kører for stærkt eller om man er ved at miste fodfæste.

Er jeg stresset?

Måske er dine tanker mange og fyldt med bekymringer?

Med effektive værktøjer kan jeg hjælpe dig fri at stress. Et stresshåndteringsforløb varer typisk 3-5 samtaler, hvorefter du er fri af stress.

Book forløb

Mentaltræning

Skab ro og fokus

Når du lytter du til en lydfil slapper du af i krop og hjerne. Lydfilen giver dig et pusterum, samtidig med at du træner at håndtere dine udfordringer.

Når du lytter til lydfilen lærer din hjerne dig at tro på forandringerne. På denne vis skaber du en genvej til at nå dine mål. Det, som tidligere måske har været svært, bliver helt naturligt og nemt.

Næsten for godt til at være sandt!

Har du lyst til at prøve, er du velkommen til at modtage en lydfil, som lærer dig at mentaltræne.

Ja tak send mig en lydfil
Forandringer med mentaltræning

Tanken om tankerne

Sammen arbejder vi med dine tanker og tanken om tankerne. Dermed får du teknikker til at håndtere dine tanker uanset hvilke uhensigtsmæssige tanker, du måtte have eller få senere i livet.

Måske kender du det med at en “uhensigtmæssig” tanke medfører en række af tanker, der alle blot bliver være og være. Du bliver mere og mere bekymret og lader dine tanker og energi blive brugt på at spekulere og bekymre dig. Måske endda uden at du finder løsninger eller handlinger.

Du har så travlt, at du ikke når noget!

Når vi arbejder med tanken om tanken, tager jeg udgangspunkt i den metakognitive psykologi. Samtalen giver dig redskaber til at håndtere de uhensigtsmæssige tanker. Du bliver i stand til at stoppe tankemylder og bekymringstanker. Istedet kan du lade dit fokus være på det, du ønsker skal vokse.

Samtidig finder vi dine styrker og ressourcer, styrker dit selvværd og din tro på, at du kan. Efter dette stresshåndteringsforløb vil du få fornyet energi og styrke til at leve dit liv på den måde du ønsker.

Stresshåndtering bliver nemt i fremtiden- et ord som du helt vil glemme at fokusere på.

Tankemylder