Hvad husker din krop?

Skab succes

At kroppen husker ved de fleste. f.eks. glemmer vi aldrig at cykle..

Men hvad med hjernen? Hvad husker den?

Hjernen kender ikke forskel på det, som sker eller det, som vi forestiller os sker, når erindringerne lagres. Hvis du fylder din hjerne med positive sætninger enten ved selv at sige dem eller ved at mentaltræne, tror hjernen, at det faktisk er sådan. Eller modsat!  Hvis du mest genfortæller de mindre gode oplevelser, bliver det dem, som du senere husker. Eller orestiller du dig alt det “skrækkelige” som evt. kunne komme til at ske!

Prøv at sige højt til dig selv:

“DU er et fantastisk menneske”.

På denne måde kan du selv skabe gode erindringer hos dig selv ved at vælge et par gode sætninger, som du booster dig selv med hver dag.

Hvis du lader tvivlen komme frem, har du måske brug for at sætningerne bliver sagt til dig, imens det kritiske filter er slukket. Dette kan foregå, når du hviler og slapper af med en mentaltrænings-lydfil. Her er det ikke dig selv, der siger sætningerne. En optaget lydfil afspiller nøje udvalgte sætninger til at optimere og forstærke det, som er vigtigt for dig at ændre.

Det kunne være dit selvværd skulle løftes og/eller at du havde brug for at tro på dig selv i forskellige nye sammenhænge.
Tænk hvordan det ville være at tro på, at du er stærk og fyldt med selvtillid til at klare XXX.

Husk succesen

Når du har forestillet dig at have klaret opgaven på din seje måde, husker kroppen fornemmelsen og følelsen. Hjernen lagrer det som en succes. Dette hjælper dig til at nå målet i virkeligheden. Hjernen tror, at den allerede har klaret opgaven. På denne vis gør du dig stærk til at håndtere situationen eller opgaven på den bedst tænkelige måde.

Det at du allerede har gennemlevet situationen tidligere mange gange v.h.a. mentaltræning, gør at det bliver nemt at komme i mål på lige netop den ønskede måde.

Mentaltræning- en genvej

Lydfiler med mentaltræning er en genvej til succes. En succes for dig, som vil skabe det liv, som du ønsker uanset om forandringen er at blive bedre til at prioritere dig selv eller gennemføre et marathonløb. Mentaltræning vil gøre din vej let og nem og bringe dig i mål hurtigere, end du tror.

Læs mere om hvad mentaltræning kan gøre for dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.